Ajankohtaista

LAHJAKSI KINOMAN SARJALIPUT, YKSITYISNÄYTÖKSET YM. HERKUT
Tee helpot ostokset Kinomasta. Voit tehdä tilauksen etukäteen ja hakea lahjat kassalta sopimalla noutoajan.
Tee tilaus sähköpostilla kinoma@mindfitconsulting.com tai soita P. 0400 814 757
Huom! Sarjalippujen, juustojen ym. lisäksi lahjaksi myös edullisia YKSITYISNÄYTÖKSIÄ

Lahjaesimerkkejä:
- 5 ja 10 x sarjaliput 45 € / 80 €
- liitä lippulahjoihin mukaan herkkupaketteja
- Kinoman Oma Savu on kysytty SAVUJUUSTO
- paketteihin saa myös Kinoman kahvikupin jne.
- YKSITYISNÄYTÖSLAHJAT alk. 110 eur (lyhytfilmit) / elokuvat alk. 250 eur 
   saatavan melkein mitä leffoja vain - kysy lisää!

KINOMAN TURVALLISUUSTOIMET PANDEMIA-AIKANA:
- Vältetään joukkokokoontumisia aulassa
- Salissa tilaa levittäytyä hyvillä turvaväleillä
- Kulku lipputiskin kautta saliin ohjataan tarvittaessa sujuvassa jonossa turvavälein niin, ettei kerry ruuhkaa
- Käsidesiautomaatti aulassa
- Penkkien ja pintojen desinfiointi jokaisen näytöksen välissä
- Näytöksiin otetaan max. 20 hlö kunnes THL sallii suuremmat määrät (23.11.2020 alkaen kunnes THL muuta ilmoittaa)
- ILOISTA MIELTÄ :)


KINOMA TEEMA, SYKSY 2020

Kinoma Teema tarjoaa seitsemänä tiistai- iltana vaihtuvan elokuvan yhteistyössä Hyvinkään Opiston kanssa. Elokuvanäytökset ovat kaikille avoimia. Liput 10e/8e

20.10. Kesämaa

27.10. Tuntematon Tyttö

3.11. Kosketuksissa

10.11. Beats Per Minute

17.11. The Dancer

24.11. The Peanut Butter Falcon

1.12. Kohti Valoa

 

TILAA OMA YKSITYISNÄYTÖS!
Kaikki ohjelmistossa olevat näytökset ovat aina erikoistarjouksessa yksityistilaisuuksiin. Lisäksi lähes kaikki maailman leffat on tilattavissa lyhyelläkin varoitusajalla meille.

Yksityisnäytöksiin löytyy myös edullisia mutta erittäin laadukkaita teema-leffoja sekä lyhytfilmejä, alla esimerkki Triplalyhäristä, joka soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin:

LYHYTELOKUVA - TRIPLALYHÄRI BY TIILIKAINEN BROTHERS
Tiilikainen Brothersin Triplalyhäri-näytös sisältää kolme keskenään hyvin erilaista lyhytelokuvaa, joita yhdistää omaperäinen kerronnallinen tyyli sekä harkiten luotu visuaalinen ilme. Leffafriikeiksi tunnustautuvien veljesten elokuvissa näkyy pyrkimys vahvaan ohjaukselliseen näkemykseen.

SOVELTUU ERINOMAISESTI YRITYSTILAISUUKSIIN JA YKSITYISIIN JUHLIIN, sillä Tiilikaisten 3 leffaa ovat yhteiskestoltaan vähän alle 50 minuuttia. Sessiosta saa väliajoilla ja/tai keskusteluilla hyvin 1 - 1,5 tunnin mittaisen session. Halutessa elokuvien tekijät voidaan kutsua paikan päälle kertomaan elokuvien tekemisestä ja vastailemaan yleisön kysymyksiin.

 

KINOMAN BÄNDI-ILLAT
Kinoman sali on jo monesti todettu olevan huipputasoa akustiikaltaan. Siellä pääsee tunnelmalliseen klubi-meininkiin ja läheiseen keskusteluun artistien kanssa esim. tauoilla. Aulabaari on bändi-iltojen aikana auki koko illan, ja juomia voi viedä myös salin puolelle. Alla vain esimerkki elokuun viikonlopun bändeistä. Kannattaa seurata AJANKOHTAISTA web-sivultamme, sillä tarkoituksemme on pitää live-konsertteja aina kun mahdollista pandemia- ym. säädökset huomioiden.

Bandit

 

Red Carpet OLI JÄLLEEN HYVINKÄÄLLÄ 27.-30.8.2020

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE, ERITYISESTI LAHJAKKAILLE LAPSILLE JA NUORILLE ELOKUVANTEKIJÖILLE, JOTKA PÄÄSIVÄT FRAMILLE OMILLA ELOKUVATUOTANNOILLAAN!

Katso ajantasainen ohjelmisto: https://redcarpetfestari.fi/elokuvat/

Red Carpet

 

UUSI AITIO VALMISTUI KESÄKUUN ALOITUKSEEN

Aitiossa istumapaikat ovat kahden penkin yksiköissä sekä 4-paikkaisissa kaarisohvissa (2 kpl).
Jokaista katsojaa varten on pöytäpaikka juomille ja leffaeväille. Pöydät ovat vankkaa ja tyylikästä tammea.
Aitiossa saa nauttia elokuvan aikana myös alkoholijuomia.

Aitiopaikat

 

KINOMA AVASI OVENSA ASIAKKAILLE 1.6.2020

Elokuvanäytöksemme ovat jälleen käynnissä.
Muista seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa, joihin päivitämme aktiivisesti näytösaikatauluja! 

Tervetuloa!

 

KINOMA TEEMA

Keväällä 2020 aloitetut laadukkaat Teema-sarjan leffamme keräsivät hyvin katsojia. Yhteistyössä Kino Hyvinkää -elokuvakerhon ja Cinemanse-yhtiön kanssa laadittu konsepti jäi kuitenkin kesken pandeamian vuoksi. Jatkamme Teema-esityksiä syksyllä todennäköisesti syyslomien jälkeen aina TIISTAI-ILTAISIN. Kannattaa seurata ilmoituksiamme aiheesta, aikataulusuunnitelma voi toki elää hallituksen linjauksien myötä.

 

INDIE-LEFFOJA / MAHDOLLISUUKISA PIENTUOTTAJILLE

Kinoma tarjoaa aika ajoin mahdollisuuden pientuotantoyhtiöille päästä ns. isolle kankaalle. Kinoma valitsee huolella laadukkaita lyhytelokuvia sekä täyspitkiä indie-tuotantoja ohjelmistoonsa. Esimerkiksi  Tiilikainen Brothersin Triplalyhäri-näytös sisältää kolme keskenään hyvin erilaista lyhytelokuvaa, joita yhdistää omaperäinen kerronnallinen tyyli sekä harkiten luotu visuaalinen ilme. Leffafriikeiksi tunnustautuvien veljesten elokuvissa näkyy pyrkimys vahvaan ohjaukselliseen näkemykseen. Tiilikaisten lyhytelokuvat (Triplalyhäri) saatavana yksityisnäytöksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin - pyydä tarjous! Alla lyhäreiden esittelyt:

Mua pelottaa (2018, 10 min, Draama) käsittelee kuoleman ja hyvästijätön teemoja vakavasti sairaan miehen ja hänen läheistensä näkökulmasta. Kyseessä ei ole juonivetoinen elokuva, vaan toteutuksessa on pyritty ennen kaikkea vahvaan tunnelman luontiin ja mahdollisimman elokuvalliseen ilmaisuun.

Kultapoika (2019, 23 min, Komedia) on kepeän kirpeä komedia elämässään täydellisesti epäonnistuneesta miehestä, joka fantasioi itselleen miellyttävämmän todellisuuden, jossa hän saa lopultakin olla kaikkea sitä mistä on aina haaveillut. Tämän "menestystarinan" hahmot ja tilanteet ovat alusta lähtien hieman vinksallaan ja mitä pidemmälle tarina edistyy, sitä enemmän säröjä siihen ilmaantuu todellisuuden kylmän kouran pyrkiessä särkemään huolella rakennetun illuusion.

The Sad Lady (2019, 14 min, Kauhu) on rohkeasti eri lajityyppejä sekoittava visuaalinen runo, jossa on elementtejä niin mysteerielokuvasta, kauhugenrestä kuin kokeilevasta taide-elokuvastakin. Lynchmäisenä mysteerinä etenevässä elokuvassa ei ole varsinaista dialogia lainkaan, sillä se on rakennettu runouden, kuvallisen ilmaisun ja tarkoin harkitun äänisuunnittelun varaan.

Lisätietoja elokuvista: https://tiilikainenbrothers.fi/

Teema Lyharit

 

 

 

Lahjaksi lippuja ja erilaisia elämyspaketteja Kinomasta!
- esim. 2 / 5 / 10 lippua, Leffaelämys 2:lle tai räätälöi oma

 

 

Aularavintola Pub Spider avattu 21.8.2019 - anniskelua nykyisin joka päivä, myös AITOSSA

Tule leffaan tai muuten vaan parille Pub Spideriin! Kinoman tiskiltä saa perinteisten leffaherkkujen lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa, kuohuviiniä ja viskiä ym. väkeviä juomia. Olutvalikoima on laadukas (mm. Leffe, Corona, Brooklyn, parhaat paikalliset) ja skumpan sijaan saa tarvittaessa myös samppanjaa. Juomia voi nauttia aulabaarin lisäksi K-18 aitiossa elokuvan aikana. Lastenleffojen aikana ei ole anniskelua.

 

Kinoman katsomo, rivit ja paikkanumerot:

Jos kysyttävää, olkaa yhteydessä:

kinoma@mindfitconsulting.com tai Kari Härkönen 0400 752 542

 

Aularavintolamme tarjoaa mm. suomalaisia, tanskalaisia ja belgialaisia laatuoluita, sekä punaviiniä, valkoviiniä ja kuoharia, sekä muita aikuisten virvokkeita. Olemme auki keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 16 alkaen aina viimeisen näytöksen päättymiseen asti. Suljemme yöllä viimeistään klo 1:30.

 

 • Kinomassa myynnissä olevat sarja- ja lahjalipputuotteet

  08.07.2019 08:28

  * SARJALIPPUSETTI

  • 1kpl = 10 EUR - voimassa 6kk
  • 5 kpl = 45 EUR - voimassa 6kk
  • 10 kpl = 80 EUR - voimassa 1v

   

  (Nämä MYÖS KULTTUURISETELEILLÄ!)

  Liput elokuviin voit, niin halutessasi, varata etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Pääosin lipunmyynti tapahtuu kuitenkin perinteisesti kassalla.

 • Kriisinhallintaveteraanit

  01.07.2019 15:25

  Kriisinhallintaveteraanikortilla 2 euron alennus kaikista normaalihintaisista (yli 9 eur) lipuista.

 • E-Passi & Eazybreak

  14.06.2019 08:28

  Meillä voit nyt maksaa myös älypuhelimesi E-PASSI-SOVELLUKSELLA sekä EAZYBREAKillä

  Suoritathan maksun jo ennen kassalle tuloasi (oikean lipunhinnan saat e-passissa syötettyä sovelluksen "Muu summa" -kenttään)! Sitten vain vilautat maksukuittia puhelimestasi kassalla ja asia on hoidossa :)

 • Hyvinkään OAJ:n jäsen!

  14.06.2019 08:27

  Muista hyödyntää vuoden 2019 jäsenetusi Kinomassa! Kesän ajalta on sovittu, että voimassa olevaa OAJ:n korttia näyttämällä kassalla saa alennuksen suoraan lipun hinnasta.

 • Muista hyödyntää myös ELÄKELÄIS- ja OPISKELIJA-ALENNUS!

  14.06.2019 08:26

  2 euron alennus myönnetään kaikista
  NORMAALIHINTAISISTA (yli 9 EUR) LIPUISTA!