Ajankohtaista

 

Vain perhe- ja yksityisnäytöksiä toistaiseksi!

 

 KINOMA TEEMA

Olettehan huomanneet uuden Kinoma Teema -brändimme? Kevään aikana meillä on kunnia tarjoilla seitsemänä tiistai-iltana kultturelleja laatuleffoja yhteistyössä Kino Hyvinkää -elokuvakerhon ja Cinemanse-yhtiön kanssa.

 

INDIE-LEFFOJA / MAHDOLLISUUKISA PIENTUOTTAJILLE

Kinoma tarjoaa aika ajoin mahdollisuuden pientuotantoyhtiöille päästä ns. isolle kankaalle. Kinoma valitsee huolella laadukkaita lyhytelokuvia sekä täyspitkiä indie-tuotantoja ohjelmistoonsa. Esimerkiksi  Tiilikainen Brothersin Triplalyhäri-näytös sisältää kolme keskenään hyvin erilaista lyhytelokuvaa, joita yhdistää omaperäinen kerronnallinen tyyli sekä harkiten luotu visuaalinen ilme. Leffafriikeiksi tunnustautuvien veljesten elokuvissa näkyy pyrkimys vahvaan ohjaukselliseen näkemykseen. Tiilikaisten lyhytelokuvat (Triplalyhäri) saatavana yksityisnäytöksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin - pyydä tarjous! Alla lyhäreiden esittelyt:

Mua pelottaa (2018, 10 min, Draama) käsittelee kuoleman ja hyvästijätön teemoja vakavasti sairaan miehen ja hänen läheistensä näkökulmasta. Kyseessä ei ole juonivetoinen elokuva, vaan toteutuksessa on pyritty ennen kaikkea vahvaan tunnelman luontiin ja mahdollisimman elokuvalliseen ilmaisuun.

Kultapoika (2019, 23 min, Komedia) on kepeän kirpeä komedia elämässään täydellisesti epäonnistuneesta miehestä, joka fantasioi itselleen miellyttävämmän todellisuuden, jossa hän saa lopultakin olla kaikkea sitä mistä on aina haaveillut. Tämän "menestystarinan" hahmot ja tilanteet ovat alusta lähtien hieman vinksallaan ja mitä pidemmälle tarina edistyy, sitä enemmän säröjä siihen ilmaantuu todellisuuden kylmän kouran pyrkiessä särkemään huolella rakennetun illuusion.

The Sad Lady (2019, 14 min, Kauhu) on rohkeasti eri lajityyppejä sekoittava visuaalinen runo, jossa on elementtejä niin mysteerielokuvasta, kauhugenrestä kuin kokeilevasta taide-elokuvastakin. Lynchmäisenä mysteerinä etenevässä elokuvassa ei ole varsinaista dialogia lainkaan, sillä se on rakennettu runouden, kuvallisen ilmaisun ja tarkoin harkitun äänisuunnittelun varaan.

Lisätietoja elokuvista: https://tiilikainenbrothers.fi/

Teema Lyharit

 

 

 

Lahjaksi lippuja ja erilaisia elämyspaketteja Kinomasta!
- esim. 2 / 5 / 10 lippua, Leffaelämys 2:lle tai räätälöi oma

 

 

Aularavintola Pub Spider avattu 21.8.2019 - anniskelua ke, pe ja la, myös AITOSSA

Tule leffaan tai muuten vaan parille Pub Spideriin! Keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin Kinoman tiskiltä saa
perinteisten leffaherkkujen lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa, kuohuviiniä ym. juomia. Olutvalikoima on laadukas
(mm. Leffe, Corona, Brooklyn) ja skumpan sijaan saa tarvittaessa myös samppanjaa. Juomia voi nauttia aulan lisäksi
K-18 aitiossa elokuvan aikana. Lastenleffojen aikana ei ole anniskelua.

 

Kinoman katsomo, rivit ja paikkanumerot:

Jos kysyttävää, olkaa yhteydessä:

kinoma@mindfitconsulting.com tai Kari Härkönen 0400 752 542

 

Aularavintolamme tarjoaa mm. suomalaisia, tanskalaisia ja belgialaisia laatuoluita, sekä punaviiniä, valkoviiniä ja kuoharia, sekä muita aikuisten virvokkeita. Olemme auki keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 16 alkaen aina viimeisen näytöksen päättymiseen asti. Suljemme yöllä viimeistään klo 1:30.

 

 • Kinomassa myynnissä olevat sarja- ja lahjalipputuotteet

  08.07.2019 08:28

  * SARJALIPPUSETTI

  • 1kpl = 10 EUR - voimassa 6kk
  • 5 kpl = 45 EUR - voimassa 6kk
  • 10 kpl = 80 EUR - voimassa 1v

   

  (Nämä MYÖS KULTTUURISETELEILLÄ!)

  Liput elokuviin voit, niin halutessasi, varata etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Pääosin lipunmyynti tapahtuu kuitenkin perinteisesti kassalla.

 • Kriisinhallintaveteraanit

  01.07.2019 15:25

  Kriisinhallintaveteraanikortilla 2 euron alennus kaikista normaalihintaisista (yli 9 eur) lipuista.

 • E-Passi & Eazybreak

  14.06.2019 08:28

  Meillä voit nyt maksaa myös älypuhelimesi E-PASSI-SOVELLUKSELLA sekä EAZYBREAKillä

  Suoritathan maksun jo ennen kassalle tuloasi (oikean lipunhinnan saat e-passissa syötettyä sovelluksen "Muu summa" -kenttään)! Sitten vain vilautat maksukuittia puhelimestasi kassalla ja asia on hoidossa :)

 • Hyvinkään OAJ:n jäsen!

  14.06.2019 08:27

  Muista hyödyntää vuoden 2019 jäsenetusi Kinomassa! Kesän ajalta on sovittu, että voimassa olevaa OAJ:n korttia näyttämällä kassalla saa alennuksen suoraan lipun hinnasta.

 • Muista hyödyntää myös ELÄKELÄIS- ja OPISKELIJA-ALENNUS!

  14.06.2019 08:26

  2 euron alennus myönnetään kaikista
  NORMAALIHINTAISISTA (yli 9 EUR) LIPUISTA!