Indie-festivaali 2023

Indie-festivaali 2023

INDIE-ELOKUVIEN FESTIVAALI LA 13.5.2023

MINDFIT MOVIES JA KINOMA JÄRJESTÄVÄT ELOKUVATEATTERI KINOMASSA

LAUANTAINA 13.5.2023 jo toisen perinteeksi muodostuvan Indie-festivaalin - Piiitkä iltapäivä klo 13 eteenpäin noin klo 19 asti suomalaisia omakustanteita, lyhytfilmejä ja muutama musavideo, jonka jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisesti Bar Hollywoodin aukioloaikojen puitteissa.
.
Päiväpassi 20 € (kattaa kaikki leffat ja haastattelut n. klo 13 - 19)
- puolen iltapäivän A-passi 13 € (kattaa ohjelman klo 13 - 16)
- puolen iltapäivän B-passi 13 € (kattaa ohjelman klo 16 - 19)
- illan ainut dokumenttielokuva (Raggarit 2.0) paikan päältä myös erikseen 6 €
Tilaisuus on K-18 (baariin ja terassille on vapaa pääsy koko illan)
.
Huom! Leffapassit (A, B ja koko päivä) voi ostaa netistä ennakkoon!
- suomalaiset pientuottajat saavat osuutensa lipputuloista kuten ns. valtavirran ammattituottajatkin.
- leffan jälkeen on keskustelutuokio (Q&A-merkityt, joiden tekijät/näyttelijät ovat ilmoittautuneet paikalle). Yleisöllä on mahdollisuus esittää mielipiteitä ja kysymyksiä heille.
- lue alta leffojen synopsikset!

.
LUE LISÄÄ ESITETTÄVISTÄ LEFFOISTA - ALLA SYNOPSIKSET:
.
LENNÄ

Mitä on rohkeus? Kuinka löytää oma sisäinen ääni ja usko omaan tekemiseen? Lennä on pienimuotoinen metaforaelokuva itseensä kohdistuvien epäilysten voittamisesta.

ALINA

Koskettava draama Alina-tytöstä, joka ei osaa tuntea. Alinan uusi tuttavuus Eeva aiheuttaa kuitenkin jotain odottamatonta.

DEAD END DELIGHTS

Lemmenkipeä laitapuolen kulkija rakastuu epätoivoisesti hänen leirissään vierailevaan salaperäiseen naiseen - kohtalokkain seurauksin...

DRONE LOVE STORY

Nuori mies lennättää dronea järven rannalla. Niemen toisella puolella nuori nainen lennättää pinkkiä Dronea. Pojan ja tytön dronet kohtaavat ilmassa toisensa ja loppu on historiaa...

TYHJIN KÄSIN

Jo pitempään lähiötä piinanneen murtovarkaan uusin keikka saa odottamattoman käänteen, kun hän
pääsee perille varakkaan pariskunnan yksityiselämästä.

HULLUT IHMISET

Kun uusi pelottava tauti on tartuttanut maapallolla ihmiset hulluiksi, kaksi selviytyjää yrittää paeta hullujen ihmisten ympäröimästä hyljätystä tehdasrakennuksesta.

KULTAPOIKA

Kepeä komedia elämässään täydellisesti epäonnistuneesta miehestä, joka fantasioi itselleen miellyttävämmän todellisuuden. Tämän "menestystarinan" hahmot ja tilanteet ovat alusta lähtien hieman vinksallaan ja mitä pidemmälle tarina edistyy, sitä enemmän säröjä siihen ilmaantuu todellisuuden kylmän kouran pyrkiessä särkemään huolella rakennetun illuusion.

THE SAD LADY

A sensitive poet has haunting visions about a troubled lady in white dress. Her anxiety and dangerous demands are slowly making him lose his sense of reality. But is this mystic lady a real person from the past, or just a symbol of suffering, unconscious mind?

VARJOJEN TANSSI

Dance of the Shadows is a feature film focusing on psychological portrayal. It focuses on subconscious trauma, psychic troubles and contradictions in a relationship. A sympathetic couple is drifting into surprising problems arising from work-related pressures and unprocessed childhood issues.

RAGGARIT 2.0

Dokumentti kertoo mitä on jenkkiautoharrastuksen alakulttuuri, raggarikulttuuri ja siihen liittyvä hauskanpito, raggarointi. Dokumenttia varten on haastateltu eri ikäluokan harrastajia, jotka kertoivat omakohtaisia näkemyksiään ja tarinoitaan raggaroinnista mm. Mato Valtonen ja Riku Routo.

Dokumentin tavoitteena on kertoa yleisesti kulttuurista ja tuoda tietoa harrastajista katsojille. Tavoitteena on vähentää raggareihin ja raggarointiin liittyviä ennakkoluuloja ja käsityksiä.

Ensi-ilta
13.5.2023 - vain tämä kerta
Ikäraja
K-18
Pituus
6 h