Kinoma 

Kuvassa elokuvateatterin 50-luvun lipputiski ja aulabaari, jossa anniskeluoikeudet.

Aitio

Aitiossa istumapaikat ovat kahden penkin yksiköissä sekä 4-paikkaisissa kaarisohvissa (2 kpl).
Jokaista katsojaa varten on pöytäpaikka juomille ja leffaeväille. Pöydät ovat vankkaa ja tyylikästä tammea.
Aitiossa saa nauttia elokuvan aikana myös alkoholijuomia.

Aition sohva, 4 paikkaa

 

Lipunmyynti

Lippukassa avataan noin 30 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua ja suljetaan viimeisen näytöksen alkamisen jälkeen. Myymme myös lahjakortteja, jotka kelpaavat Kinoman kassalla lippu- ja kioskiostoihin.

Anniskeluravintola

Elokuvateatterin aularavintola, Pub Spider, on auki joka päivä ensimmäisestä elokuvanäytöksestä aina viimeisen näytöksen päättymiseen asti. Suljemme ravintolan viimeistään yöllä klo 1:30. Pub Spiderissa on tarjolla hyviä suomalaisia (myös paikallisia), tanskalaisia ja belgialaisia oluita, siideriä sekä viiniä, kuoharia ja väkeviä juomia, kuten viskiä. Aulabaari palvelee kaikkia täysi-ikäisiä päivittäin riippumatta siitä ovatko he menossa leffaan.

Sali (Rivit + penkkien numerot)

 

Ikärajat ja sisältö

Elokuvat on jaettu ikärajoitusten ja sisällön osalta eri luokkiin.

Kolme vuotta mainittua ikärajaa nuorempi katsoja pääsee esitykseen täysi-ikäisen (18 vuotta täyttänyt) seurassa. Poikkeuksena alle 18-vuotiailta kielletyt elokuvat, joiden ikäraja on ehdoton.

Tilausnäytännöt ja Koulukino

Kinomassa voi järjestää tilaisuuksia lasten synttäreistä yritysten kokouksiin!

Esimerkiksi yrityksen / järjestön infotilaisuus yhdistettynä kohdeyleisölle sopivaan leffaan tai työporukan virkistyspäivän aloitus / lopetus valinnaisen leffan ja leffaeväiden kera tekevät päivästä mieleenpainuvan :)

Päiväkoti- ja koululaisryhmille voidaan järjestää toiveiden mukaisia esityksiä aamu- ja päiväsaikaan. Ikäryhmälle sopivien elokuvien valintaan voi hakea vinkkejä Koulukinon sivuilta ja sieltä löytyvät myös oppimateriaalit isoon määrän elokuvia :)

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kinoman kivijalkaSali ja tekniikka 7.1

Ääntä ja kuvaa tallentavat laitteet

Esitettävän elokuvan tallentaminen A/V-laitteiden avulla (kamerat ja äänitallentimet) elokuvanäytöksissä on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty ja tekijänoikeusrikos. Laittoman elokuvan tallennusyrityksen huomatessa teatterin henkilökunta voi takavarikoida laitteet ja mahdollisesti tehdä siitä poliisiasian. Poliisin takavarikoimat laitteet voidaan menettää edelleen valtiolle.

Alkoholin nauttiminen

Teatterilla on anniskeluoikeudet joka päivä aamusta iltamyöhään (suljemme viimeistään 01:30). Alkoholia voi nauttia sekä aulabaarissa että teatterin puolella sille varatussa omassa osiossa (aitio). Aulabaariin pääsee drinkille riippumatta siitä, onko menossa elokuviin. Teatterin henkilökunnalla on oikeus estää omia alkoholijuomia mukana kantavan henkilön sisäänpääsy näytökseen tai vaihtoehtoisesti ottaa kaikki katsojan mukana kantama alkoholijuoma säilytykseen näytöksen ajaksi. Huomattavasti päihtyneen katsojan pääsy näytökseen voidaan estää kokonaan. Elokuvaesitykset ovat samojen julkisten huvitilaisuuksien säädösten alaisia.