Kinoma

Kinoman kivijalkaRetronurkka

Sali ja tekniikka 7.1

Lipunmyynti

Lippukassa avataan noin 30 minuuttia ennen näytöksen alkua ja suljetaan näytöksen alkamisen jälkeen. Myymme myös lahjakortteja, jotka kelpaavat Kinoman kassalla lippu- ja kioskiostoihin.

Ikärajat ja sisältö

Elokuvat on jaettu ikärajoitusten ja sisällön osalta eri luokkiin.

Kolme vuotta mainittua ikärajaa nuorempi katsoja pääsee esitykseen täysi-ikäisen (18 vuotta täyttänyt) seurassa. Poikkeuksena alle 18-vuotiailta kielletyt elokuvat, joiden ikäraja on ehdoton.

Tilausnäytännöt ja Koulukino

Kinomassa voi järjestää tilaisuuksia lasten synttäreistä yritysten kokouksiin!

Esimerkiksi yrityksen / järjestön infotilaisuus yhdistettynä kohdeyleisölle sopivaan leffaan tai työporukan virkistyspäivän aloitus / lopetus valinnaisen leffan ja leffaeväiden kera tekevät päivästä mieleenpainuvan :)

Päiväkoti- ja koululaisryhmille voidaan järjestää toiveiden mukaisia esityksiä aamu- ja päiväsaikaan. Ikäryhmälle sopivien elokuvien valintaan voi hakea vinkkejä Koulukinon sivuilta ja sieltä löytyvät myös oppimateriaalit isoon määrän elokuvia :)

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

 

Ääntä ja kuvaa tallentavat laitteet

Esitettävän elokuvan tallentaminen A/V-laitteiden avulla (kamerat ja äänitallentimet) elokuvanäytöksissä on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty ja tekijänoikeusrikos. Laittoman elokuvan tallennusyrityksen huomatessa teatterin henkilökunta voi takavarikoida laitteet ja mahdollisesti tehdä siitä poliisiasian. Poliisin takavarikoimat laitteet voidaan menettää edelleen valtiolle.

Alkoholin nauttiminen

Elokuvateatterit eivät ole alkoholin anniskelu- ja nautiskelupaikkoja ja tällä pyritään estämään mahdolliset järjestyshäiriötilanteet. Teatterin henkilökunnalla on oikeus estää alkoholijuomia mukana kantavan henkilön sisäänpääsy näytökseen tai vaihtoehtoisesti ottaa kaikki katsojan mukana kantama alkoholijuoma säilytykseen näytöksen ajaksi. Huomattavasti päihtyneen katsojan pääsy näytökseen voidaan estää kokonaan. Elokuvaesitykset ovat samojen julkisten huvitilaisuuksien säädösten alaisia.