Love Again - vauvakino

Love Again - vauvakino

VAUVAKINO · VAUVAKINO · VAUVAKINO

Keskiviikkona 7.6.2023 klo 13:00
LOVE AGAIN ⇒ Liput ennakkoon netistä 10 € (paikan päältä 12 €)

Tervetuloa pienten ja isompien vauvojen sekä taaperoiden äidit ja isät rentoutumaan elokuviin yhdessä pienokaisen kanssa (0-2 vuotiaat ilmaiseksi). Näytöksessä huomioitu äänissä sekä valaistuksessa kohdeyleisömme. Tässä näytöksessä saa vapaasti ryömiä, konttailla, imettää ja syödä Pilttiä. (Jos tilaisuus tuo yhteen tarpeeksi vanhempia, suunnitelmissa on ottaa Vauvakino osaksi teatterin säännöllistä ohjelmistoa, esim. kerran kuussa tms.)

ELOKUVASTA:
Mitä jos sattumanvarainen tekstiviesti johdattaisi sinut elämäsi rakkauden luo? Tässä romanttisessa komediassa Mira Ray käy läpi kihlattunsa traagista menettämistä ja lähettää ikäväänsä helpottaakseen romanttisia viestejä tämän vanhaan puhelinnumeroon tajuamatta, että numero on siirtynyt Rob Burnsin uudeksi työnumeroksi. Toimittajana Robia kiehtoo näiden tunteikkaiden tekstiviestien rehellisyys. Kun hän saa tehtäväkseen kirjoittaa henkilökuvan Céline Dionista (joka esittää itseään ensimmäisessä elokuvaroolissaan), pyytää Rob megatähteä apuun selvittääkseen, kuinka tavata Mira… ja voittaa hänen sydämensä.

Elokuvaa tähdittävät Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan ja Céline Dion. Elokuvassa kuullaan monia uusia Céline Dionin kappaleita ja elokuvan on käsikirjoittanut sekä ohjannut Jim Strouse.

Ensi-ilta
5.5.2023
Ikäraja
S (vauvakino)
Pituus
01 h 45 min