Sydänpeto

Sydänpeto

Ihastus muuttuu pakkomielteeksi ja lopulta vaaralliseksi omistushaluksi neonvärejä hehkuvassa Sydänpedossa. Räppäriydestä haaveileva Elina (muusikko-näyttelijä Elsi Sloan) muuttaa äitinsä kanssa Helsingistä auringon paahtamalle Ranskan Rivieralle ja hullaantuu hetkessä siskopuolestaan, lupaavasta ballerinasta Sofiasta (Carmen Kassovitz). Kun Elina huomaa olevansa bileistä ja vapaudesta nauttivalle Sofialle vain hetken huumaa, hän käynnistää myrkyllisen valtapelin saadakseen Sofian vain ja ainoastaan itselleen. Koukuttavien klubisoundien ja ranskankielisten rap-keikkojen tahdissa sykkivän villin elokuvan on ohjannut Aino Suni, ja sen huumaavasta elokuvamusiikista vastaa maailmankuulusta Air-duosta tuttu JB Dunckel.

PÄÄHENKIÖSTÄ:
PARIKYMPPINEN MUUSIKKO-AKTIVISTI ELSI SLOAN KÄVI 'OHIMENNEN' KOEKUVAUKSISSA ON NYT SUOMALAIS-RANSKALAISTUOTANNON PÄÄROOLISSA.
Androgyyniksi itsensä määrittelemä Elsi esittää elokuvassa Elisaa, joka rakastuu pakkomielteisesti vastanäyttelijäänsä (Carmen Kassovitz).
Jos elokuva herättää sellaisia tunteita, kuin Hesarin arvostelija antaa ymmärtää, niin silloin se todella täyttää paikkansa, vai mitä mieltä olette ao. arvostelusta?
"Tajusin eräässä kohtaa Sydänpetoa katsoessa, että kädessä pitämäni energiajuomatölkki oli täynnä lämmentynyttä litkua. Avatessani tölkin se oli lähes jääkaappikylmä. Sydänpeto on täynnä kohtauksia, joita seuratessa kaikki muu unohtuu, juominenkin. Aistit virittyvät, lihakset jännittyvät" - Juho Typpö, Helsingin Sanomat -
Ikäraja
16
Pituus
01 h 42 min