Avatar: The Way of Water - UUSINTA 3D

Avatar: The Way of Water - UUSINTA 3D

3D-UUSINTA! AVATAR: THE WAY OF WATER on poikkeuksellinen elokuva, joka on parhaimmillaan 3D-ympäristössä. 3D-elokuvia tehdään usein pelkästä tekniikan ilosta, mutta se ei tuo läheskään kaikkiin leffoihin mitään lisäarvoa - joissain elokuvissa se saattaa jopa häiritä itse 'sanoman' perille menoa. Avatar on tästä pirteä poikkeus, ja haluammekin tuodan tämän mahtavan ja liian vähän arvostusta saaneen 3D-kokemuksen mahdollisimman monen nähtäväksi EDULLISESTI!

LIPUN HINNAT:
* 10 EUR (tarjous)
* Mikäli olet nähnyt Avatarin 2D- tai 3D-version KINOMASSA ja sinulla on tallella vahvistussähköposti lipustasi/varauksestasi tai paperilippu, näytä sitä kassalla ja pääset elokuviin 7 eurolla! (uusintakatselutarjous)

* Extra-tarjous Avatar-leffanörteille: 
Jos tutkit aktiivisesti sosiaalista mediaa, löydät sieltä vielä pienen lisäalennuksen. Edullisimmillaan tämän reilu 3 tunnin elämyksen voi nähdä jopa 6 eurolla! (key word: Zounaas)

Johdatus tarinaan:
AVATAR: THE WAY OF WATER -elokuvan tapahtumat sijoittuvat yli vuosikymmen ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen. Elokuva käynnistää tarinan Sullyn perheestä (johon kuuluvat Jake, Neytiri ja heidän lapsensa), ja kertoo siitä, miten pitkälle he ovat valmiita menemään suojellakseen toisiaan, vaikeuksista, jotka seuraavat heitä, kamppailuista, joita he joutuvat käymään pysyäkseen hengissä sekä tragedioista, joita he joutuvat kohtaamaan. Elokuvan on ohjannut James Cameron ja sen ovat tuottaneet Cameron ja Jon Landau. Elokuvan pääosissa nähdään Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement ja Kate Winslet. 

 

Ensi-ilta
14.12.2022
Ikäraja
12
Pituus
3h 12min